Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/juguetesdemaderanukka.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/juguetesdemaderanukka.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/juguetesdemaderanukka.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581 Nukka Joguines  Nukka Joguines - Nukka Joguines   Nukka Joguines - Nukka Joguines  

NUKKA JOGUINES

Desde Joguines Nukka volem recuperar, o que no es perdi, la íntima relació que es crea entre un infant i una joguina amb la que pot interactuar, tocar, olorar… Joguines que estimulin els seus sentits d’una manera natural sense que se n’adoni.

I ho fem amb tradició, simplicitat en els dissenys i consciència ecològica, a través de la fusta. La fusta és un material natural que prové d’un ésser viu que dotarà de calidesa les habitacions dels mes petits i dels mes grans. Ajudarà a l’infant a aprendre a tenir cura de l’entorn on creixerà. A tenir una educació ètica, ecològica i de respecte amb el medi ambient.

Volem potenciar les qualitats sensitives, educatives, lúdiques i mediambientals que té una joguina de fusta, per estimular la imaginació del l’infant, que fomenti la seva fantasia i la seva capacitat simbòlica. Joguines educatives que l’acompanyin en el seu creixement estimulant el seu intel∙lecte i les seves habilitats sensoriomotrius. Reforçar el seu pensament espacial, la cooperació, diferenciar colors, formes…

A Joguines Nukka utilitzem fusta provinent d’explotacions controlades de gestió mediambiental. Així com també fustes reciclades. Sense tints tòxics, ni dissolvents, amb colors i ceres a l’aigua. És important també, a nivell de seguretat, tenir en compte les qualitats hipoalergèniques de la fusta.